DOCK-FEST PÅ SJØEN FOR ALLE

0
11794

Mange messetilbud på Jetski Dock

Full av egeninteresse sjekket vi litt av tilbudene på årets båtmesse, Sjøen for alle. Vi allerede har delt flere innlegg fra blant annet EZ Dock bryggesystemer Norge, på våre Facebook kanaler, men her kommer litt mer om vannscooter og flytebryggesystemer.

Det skortet ikke på tilbakemeldinger fra leverandørene, og Sammy Pajalin fra en av våre favoritt jetski butikker 88Motorsport tok raskt kontak da han så vi delte info om noen av konkurentene på markedet til hans andre firma Dock Marine Sweden. Les her om hva han og andre leverandører av docksystemer vil fortelle om sine produkter.

DOCK MARINE SWEDEN

En viktig strategi for oss er at vi ikke overpriser oss på det Norske markedet, noe vi mener våre konkurenter kanskje gjør (Wave Armor og eZ). Anbefalte pris for JetPort Plus i Norge er 19990 kr inkludert moms, ute hos våre mange forhandlere. Vi kjører en kampanje under Sjøen for alle messen, der vi selger JetPort Plus til 16.900 kr inkludert moms, og tilbudet gjelder for alle bestillinger gjort under båtutstillingens varighet.

Jetport Plus

Vi mener JetPort Plus er den mest sikre og stabile docken i markedet, med flytekraft på 1.100 kg Wave Armor SLX5 er 770 kg. Vår konkurent eZ Dock Max 2i er 750 kg til sammenligning, sier Pajalin.

EZ DOCK ANBEFALER LUFTFYLTE DOCKER

Wave Armor Docker er fylt med skum, mens EZ dock er fyllt med luft.

EZ Dock Bryggesystemer Norge

Til det svarer Kim Bergseth hos EZ Dock Bryggesystemer Norge følgende. Docker fylt med skum mener vi vil bli mindre stabile enn våre docker ved en eventuel skade. Ved kondemnering vil også skumfylte docker sortere under spesialavfall, med de utfordringer det gir deg som kunde. Våre docker er ikke fylt med annet enn luft og har tykke vegger for å kunne tåle hardere bruk. Dockene er også delt inn med tre kammer, og vil opprettholde flyteevne selv ved skade, sier Bergseth.

EZ Dock Bryggesystemer Norge anbefaler kundene komme innom messen Sjøen for alle og besøke deres stand og selv sammenligne de ulike dockprodusentenes produkter. Vi har messetilbud på vår max2i 22500,- og vår Vxp modell til 19500,- Fritt levert (må ha tilgang til lift) avslutter Bergseth.

EZ Dock Bryggesystemer Norge
EZ Dock Bryggesystemer Norge

Baugstopp og ekstrautstyr i fleng

Alle leverandørene har ekstrautstyr til de fleste behov og konfigurasjoner, det handler ikke bare om selve docken sier Pajalin.

JetPort tilkoblingsutstyr for faste eller flytende dokker er veldig bra og fornuftig priset. Vi mener vi har priset oss vesentlig mye lavere enn blant annet Wave Armor. JetPort tilkoblingsutstyr kan også brukes i eZ-dokkingstasjoner, siden vi bruker samme standard. Også JetPort kan festes ved siden av eZ dock. For eksempel, hvis du vil knytte 2 JetPort sammen ved siden av hverandre, koster bare festesettet 990 kr. (Wave Armor attachment kit koster 2.990 kr).

JetPort fra Dock Marine Sweden
JetPort fra Dock Marine Sweden

Når to JetPorts er festet sammen, tillater ekstrautstyret på JetPorts justering når jetskien kjøres på en av dem. Dette betyr at det er enklere å kjøre opp en jetski på JetPort siden tilkoblingsutyret tillater docker å bevege seg.

JetPort fra Dock Marine Sweden
JetPort fra Dock Marine Sweden

Legger du eksempelvis to Wave Armor docks sammen, er det mye vanskeligere å kjøre opp på docken, siden deres utstyr ikke tillater samme bevegelse ved inngang. Det fører til at du må bruke mye mer fart for å komme opp på kaien sammenlignet med på våre docker. JetPort Plus har 3 fargevalg: beige, grå og svart. Vi har alle fargevalgene utstilt på vår stand her på Sjøen for alle. JetPort har for øvrig 5 års garanti. Alle er velkommen innom for en prat eller ta kontakt for info og bestilling på telefon avslutter Sammy Pajalin.

JetPort fra Dock Marine Sweden

WAVE ARMOR fra Nordic Boatlift og Qtech AS

WAVE ARMOR fra Nordic Boatlift og Qtech AS

Også Even Rebech fra Nordic Boatlift ønsker kunder velkommen til messen for å se på deres docksystem og få glede av gode messetilbud. Vi gir 10% i messerabatt på våre veiledende priser. Våre modeller SLX 6 og SLX 5 koster henholdvsi 26900,- og 23900. Vår modell Evo sport for Spark og Yamaha EX er priset til 18900kr.

WAVE ARMOR fra Nordic Boatlift og Qtech AS

Rebech mener at alle Docker må ansees som spesial avfall om de skulle bli skadet og må kasseres, uavhengig om de har interne flyteelementer eller ikke. «Vi har hatt tre reklamasjoner for 1000 solgte docker», dette er ett herlig produkt og synker ikke om det skulle oppstå skader. Vi er meget stolte av å ha finslipt teknikken med å skumfylle alle våre fire kammer, i alle våre typer flytedocker og flytesystemer. Vi leverer altså ikke kun vannscooter og båtdocker, men også flytebryggesystemer. Vi er de eneste som har teknologien til å fylle dockene våre slik at flytedelen blir til ett solid flyteelement inne i hvert kammer. Skulle en skade allikevel oppstå er dockene våre lette å sveise. Våre docker kan ligge ute i flere år med hull eller skader uten at du merker eller risikerer at docken synker og fartøyet forsvinner. Vi er markedsleder i norge og anbefaler intreserte kunder til å kontakt med vannscooter forhandler, da disse trolig allerede selger våre produkter, avslutter Rebech.

WAVE ARMOR fra Nordic Boatlift og Qtech AS
WAVE ARMOR fra Nordic Boatlift og Qtech AS
BRP standen på Sjøen for alle 2019.