Kragerø Resort og Son Spa med vannscootertilbud

0
4251
EZ Dock Norge
EZ Dock Norge

Ny vannscootermarina i Kragerø

I takt med at reise og oppholds restriksjoner lettes opp over det ganske land, gjør hotellene klart for innrykk av gjester fra hele Norge. Planlegger du en lengre tur med vannscooter i sommer finnes det allerede en del overnattingssteder som har tilpasset sine kaianlegg for gjester med vannscooter. Men nå blir det altså enda flere. Vi har vært i Kragerø, på Son og møt EZ Dock.

Bilde: Kragerø Beach Club

Kragerø Resort har registrert den økte interessen for båtliv blant nordmenn, og det økte salget av båter denne våren. Som en følge av dette utvider de derfor nå sitt tilbud til gjester som kommer sjøveien, med en ny kombinert Vannscooter og kajakk kai fra EZ Dock.

  • Ez Dock Kragerø Spa 1
  • Ez Dock Kragerø Spa 2
  • Ez Dock Kragerø Spa

Godt tilrettelagt for både båt og vannscooter

– Vi ønsker å legge til rette for alle gjester som ønsker å komme til oss, om man kommer til lands eller vanns skal alle være velkomne  og oppholdet skal være tilrettelagt, sier Line Høines Olsen som er Commercial Manager hos Kragerø Resort.

Høines Olsen legger til: For en bedre utnyttelse av vårt eksisterende kaianlegg så vi at en modulbasert dockløsning kunne passe for oss og våre gjester. Løsningen gir flotte forhold og en trygg mulighet for å trygt parkere vannscooter og andre små farkoster, samt en egen dedikert kajakk launch.

– Vi er nå godt i gang med driften på hotellet igjen og forbereder oss på innrykk av ferieklare nordmenn. Golfbanen er åpnet og vår Beach Club, som for øvrig også er oppgradert nå i år, holder nå åpent i helgene og åpner for fullt i juli. Vi har fremdeles noen ledige rom på enkelte datoer, men det begynner fylles opp, så det er bare å hive seg rundt å bestille ett opphold, avslutter Olsen.

Dobling i salget

– Vi er svært fornøyde med å bli Kragerø Resort hotells leverandør av vannscooterparkering og kajakk launch, sier Kim Bergseth hos EZ Dock Norge.

Kragerø resort Beach Club bygger nå ny brygge for tilegning av båter i åpningstid og dermed vil de også ha besøk av vannscooter førere. EZ dock leverer båtplasser, 4 vannscooterdokker og en kajakklaunch for enklere utsetting av vannscooter og kajakker. Skulle det være behov er fordelen med systemet er at det enkelt kan utvides dersom det viser seg at plassene fort fylles opp i sommermånedene. 

– Vi har hatt en enorm interesse for våre produkter i år, og har nesten doblet salget mot fjoråret allerede, sier Bergseth.

Bilde: Petter Wilhelmsen- Managing Director Son Spa

Vannscooter parkering hos Son Spa

Skulle du være klar for en tur også på østsiden av Oslofjorden er ett annet turmål hotellet Son Spa. Der har hotellet allerede gjennomført en sesong lagt til rette for vannscooter og at eierne kan parkere sine maskiner over vannet. 

– EZ dock fortsetter å forsøke å legge til rette for vannscooterførere i Norge, det er en bevist strategi og vi setter stor naturligvis pris på kunder som ser potensialet i våre produkter i sine marinaer. Vårt system har vært tilgjengelig på Son Spa hotell en sesong allerede, og i tillegg har vi en dock klar for bensinpåfylling på Tofte i Hurum hos Grundvik marina as, påpeker Bergseth.

– Salget av vannscootere har vært høyt nå i vår, og kundenes ønske og behov for en tilpasset dock løsning for merkes blant mange kunder. Vannscootere bør som kjent ikke ligge ute i saltvann over lengre tid, en dockløsning gjør at du slipper å ta den opp på henger etter hver tur. Samtidig gir en dockløsning full tilgang til å utføre flushing og annen rengjøring av vannscooteren. Og når du er klar for en tur på sjøen er det vanvittig enkelt å få vannscooteren på sjøen, avslutter Bergseth.

For mer informasjon:

www.krageroresort.no

www.sonspa.no

https://www.ezsport.no/