Jet ski club Stavanger høsttur med hangglider

0
2824

Alle har sine egne hobbyer og aktiviteter som får dem til å føle seg virkelig levende. Noen av oss vannscooter, andre kanskje hangglider.

Få en stemningsrapport fra våre venner i Jet Ski Club Stavanger og deres eventyr i den nyeste videoen fra gjengen her på Vannscooter Norge.

Vi sto opp tidlig for å starte vår 180 kilometer lange vannscootertur denne fantastiske dagen. Målet var å møte hanggliderpiloten, aka TheFjordflier. Det er JSCS som opprømt ringer på telefon til oss, de ringer for å fortelle at siste video edit er ferdig og klar for å slippes.
Fortell at hans lidenskap er å fly. Dette er en mann lever og ånder for hobbyen sin og utnytter alle godværs varsler for å gjøre det han elsker. Han er som oss, bare i luften, fastslår de hjelmkledde vannscooter entusiastene.

The Fjordflier
Mesteparten av tiden flyr han tidlig om morgenen, rett før termikken tar seg opp. Å få helt stille vær for en flytur er virkelig sjelden på denne tiden av året, men denne helgen klaffet alt. I jakten på perfekte forhold er TheFjordflier ikke uvant med å utforske vårt langstrakte land, og kjøre dit det kreves. Han kjørte 130 kilometer fra byen til «Lysebotn» for å nå ett av hans favoritt steder, og for å skape denne flotte videoen sammen med oss. Hvorfor han liker dette stedet så godt, kan du se i videoen lengre ned i artikkelen.

Fjordparadiset Lysebotn
Lysebotn finner du i enden av Lysefjord, en av perlene i Fjord Norge. Stedet får mange besøkende i løpet av sommeren med bilferge eller turisthurtigbåter fra Stavanger by.

Landsbyen ligger i en veldig isolert dal, som bare er tilgjengelig via en vei om sommeren eller med båt. Den smale fjellveien er stengt om vinteren, det gjør at den lille bygda kun er tilgjengelig med båt i syv måneder av året.
Bygda er full av liv fra juni til midten av august, med basehoppere fra hele verden som kommer hit for å hoppe fra fra kjente «Nesatind» og «Kjerag».

Turistsesongen er avsluttet i oktober, og det er da liten aktivitet i dalen.
TheFjordflier startet fra ett av det lavere startstedene nær veien denne gangen. Normalt setter han ut helt fra toppen av Lysefjord-fjellene.
For flere fantastiske flyreiser, besøk TheFjordfliers YouTube-kanal.

For en fantastisk dag vi hadde, bare litt av det som ble filmet kan du se i den nye videoen, konstaterer gjengen fra Jet Ski Club Stavanger.

Sesongavsluttning. Har dere avsluttet sesongen nå, eller vil dere kjøre en stund til? Når det gjelder vinterkonservering, er nok ikke det noe som skjer ennå!

Vi fortsetter å kjøre til det blir is på vannet. Vi er veldig heldige å ha et team av likesinnede hardcore vannscooter entusiaster som er villige til å dra ut når som helst på året og i all slags vær. Akkurat nå planlegger vi våre neste turer, så vannscooteråret 2020 er langt fra over, lover gjengen fra sør.

Gjennomsnittstemperaturen i november har vært høy, også i vannet, derfor har vi har ikke satt bort vannscooterne våre ennå.
Så bare tiden vil vise det om dette holder seg en stund til. Kanskje neste helg, eller den etterpå tar vi muligens en tur igjen, så fremt de fleste av oss er ledige og klare for en dag på vannet.

Vi har lenge planlagt å dra ut i slutten av desember eller januar, da vil fjellene være dekket av snø. Målet vil være å oppleve noe annerledes. Det kan være utfordrende på grunn av den lave temperaturen, mest for vannscooterens del, men vi er sikre på at opplevelsen og skjønnheten av snødekte fjorder og blikkstille vann oppveier for det.

Hvis vi drar ut, vil se det snart! See you soon! JSCS

DEL
Forrige artikkelABB lader opp vannscootermarkedet
Christian Hammernes is a Norwegian viking with a passion for all things that goes fast on land and water, and he likes to share his passion trough pictures, video and the keyboard. Epost: christian.hammernes@vannscooternorge.no