Vannscooter Weekend i Vestfold

0
2884
Vannscooter Norge
Vannscooter Norge

I helgen inviterer Vestfold Maritim til vannscooter weekend og demo dager ved deres nyåpnede lokaler på Vear 21 og 22 april.

Er du i markedet for en ny vannscooter eller har behov for litt utstyr i det sesongen nå tar til? Ta med deg venner og kjente for å se på hva Norges største vannscooterforhandler kan tilby av scooter og tilbehør til 2017 sesongen. Er du på jakt etter en Yamaha Waverunner eller Sea-Doo vannscooter nå som sesongen er i full gang? Ikke gå glipp av muligheten til å se og teste flere av de nyeste modellene på markedet. Ryktene skal ha det til at det er mulig å gjøre ett kupp eller to også, sier en lystig Per Ivar Aas på telefonen.  Både for Vannscootere og deler & og tilbehør fra Vannscooterdeler.no er verdt en titt på våre nettsider om du ikke har anledning til å komme innom denne helgen. Finner du ikke det du trenger der skaffer vi det for deg, bare ta kontakt så løser vi det.

 

Sjekk ut råtassene Yamaha GP1800 og Sea-Doo RXP-X 300 og mange andre modeller i vår butikk. Vannscooter Norgeś soleklare favoritt Sea-Doo GTR-X og mange andre modeller ligger klare på vannet om noen har ett ønske om testkjøring i løpet av helgen sier Per Ivar.

Drammen Sportsbåt Team kommer også innom for å informere om planene og mulighetene for å kjøre organisert racing med både vannscooter og båt. Har du spørsmål til hvordan du eller dine håpefulle kan starte kom gjerne innom for informasjon om Norges Motorsportforbund avd Båtsport. Det kan vel nevnes at både båt og vannscooter racing er noe man kan starte med fra man er 13 år.

Alle er hjertelig velkommen til Bekkeveien 200, 3173 Vear.