JETTRADE TIL SALGS

0
5844

Noen som vil inn i vannscooterbransjen?

Spørsmålet kommer ikke helt overaskende på VSN, for vi har over tid erfart at vannscooter ikonet i Norge, Carl Jacob Johansen har ønske og planer om å se på andre muligheter enn vannscooter. Finnes det en grunder der ute med interesse for å ta over er dette en fantastisk mulighet slå han fast på telefon til oss. Men du må være raskt ute, da jeg har bud på selve lokalet. Men jeg ønsker aller helst å selge lokalet og utstyr samlet.

Jeg selger i disse dager mine 430 Kvm super moderne og Norges råeste vannscooter verksted på Nøstedbrygge i Drammen, sier Carl Jackob på sin facebook side Jettrade.no. Lokasjonen er helt rå! Kan kompetansen til JetTrade.no føres videre av nye ildsjeler, så er kundeporteføljen helt ekstrem.

Det finnes alt av verktøy både elektrisk og luft drevet. Glassblåseutstyr og pulverlakk utstyr. Skruekompressor, delevasker etc. Vogner, reoler, benker osv fra Würth.

Et stort delelager med alle vanlige forbruksdeler medfølger. Det er også store mengder med kostbare ettermarkedsdeler med. Du vil også få videreføre alle avtaler med JetTrade.no sine leverandører.

En konsulentavtale med meg kan inngås for kompetanse overføring.

Når det gjelder lokasjonen så er den så sentral at vi har kunder fra hele landet. Telefon og e-post står aldri stille. Lokalet ligger gode 100 meter fra ferskvannselven i Drammen og ca 3.5 km ut på Svelvikveien fra Drammensbroen. Du blir næringsdrivende med eget lokale på Nøstedbrygge i Drammen.

Pr dags dato er kjøper av lokalet en person som ønsker å drive med noe annet, men det gagner meg og vannscootermiljøet hvis noen kjøper hele greia for å drive JetTrade.no videre, men med blanke ark regnskapsmessig og driftsmessig.

Er du interessert eller kjenner noen så må man få fingeren ut, et bud på 5.500.000,- – 6.000.000,- vil være interessant. Alt er da inkludert! Kontrakt med nåværende interessent vil signeres denne uka om ingen andre ønsker å starte sin drøm her på Nøstedbrygge i Drammen.