ELEKTRISK JETSKI: Gratis X1

0
6284

GRATIS X1 Electric Standup Jetski

Elektrisk vannscooter er nå under utvikling hos Free Form Factory.
Er dette svaret vi i Norge har ventet på? Kanskje ikke, men det skjer mye med elektrisk fremdrift på båt om dagen og dette tegner nok ett bilde av hva vi får se om ikke alt for lenge, også for massene.
35-65min kjøretid og en pris fra 17990$ før toll og avgifter er vel ikke ekstremt, selv om det er ett stykke unna gratis som navnet på denne standupen.

Vi snakket med vår team kollega i Jettribe.com Brandon Lawlor om prosjektet, han er test pilot for utvikleren. Han øste ut positive kommentarer for prosjektet og gleder seg til å bli med videre i utviklingen av flere modeller. Skién i videoen har den minste elektromotoren Zero leverer, men min egen vil få den største. Vi har testet med 155  pumpe og jeg vil trolig bruke det videre. Produksjons modellene vil få 148 pumpe. Vi jobber med forskjellige impellere og andre ting, og jeg kommer trolig til å benytte min modell om ikke lenge i kommende freeride konkurranser her i Usa.

Dette er ett prosjekt som er oppe å gå og de første produksjons modellene vil trolig sendes ut i august. Alle vil gjennomgå nøye testing før salg og vil være solide maskiner vi kan stå 100% bak. Dette er skrog som er egnet for det meste og Brandon mener det ligner mye i vekt og handeling som det han bruker til vanlig. Gratis X1 vil være best egnet for rekreasjons førere så potensialet er stort, og ikke bare egnet for en spesialisert gruppe. Kraft og vekt minner overraskende mye om Kawasaki 750 avslutter Lawlor.
Er dette nok til å tilfredstille kajakk og hyttefolket på sørlandet?

For mere informasjon og bestilling gå til:

FREE FORM FACTORY

 

 

DEL
Forrige artikkelALTERNATIVE FAKTA
Neste artikkelInfomøte i Bergen i dag.
Christian Hammernes is a Norwegian viking with a passion for all things that goes fast on land and water, and he likes to share his passion trough pictures, video and the keyboard. Epost: christian.hammernes@vannscooternorge.no